6 thoughts on “Kapa okrog

 1. Barbara Koželj

  Pozdravljena!
  Včeraj sem bila na učnih urah pletenja v Mostah in si tam začela plesti kapo z rožico. Ker sem osnovo “harmoniko” že spletla, ne vem natančno kako bi delala naprej, bi vas lepo prosila za nadaljna navodila. Edino, kar mi ni všeč, pa ne vem kako popraviti, da pentlje, kjer se obrača, posebno na levih kar poudarjene. Ali to paše zraven ali je napaka? Pa še načrt za kako rožico lepo prosim.
  Lep pozdrav in hvala za dobro voljo že včeraj Barbara K.

  1. admin Post author

   Barbara, skrajšane vrste je malo težje delati na tisti strani, kjer so leve petlje. Moram vam pokazati v živo. Tudi sicer tečajnice spomnim na to, da se bodo največ naučile tako, da redno prihajajo na tečaj. Cena je ugodna, 3,00€ za 2 šolski uri. Pogoj je, da se vpišete v Liupka klub, kar vas nič ne stane, cena pa je takoj polovična, namesto 6,00€ je torej 3,00€ za tečaj. S tem si zagotovite mesto na kateremkoli Liupknem tečaju v več krajih po Sloveniji: V Mariboru in Celju. V Kranju in v Ljubljani jih vodim jaz. Za vsako udeleženko se res potrudim, na tečaj pridem pripravljena. Tudi na vaša vprašanja sem se pripravila, Barbara, dobrodošla. Na vprašanja, ki jih ne morem takoj odgovoriti dobite odgovor na naslednjem terminu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>