Tečaj ročnih del, krojno risanje, šivanje, otroške delavnice

Vsak četrtek v juliju in avgustu imamo Tečaj ročnih del v Narodni galeriji v Ljubljani ob 16.00. 

Počitniške delavnice za otroke bodo vsak dan od 10-12h na Škofljici. Ustvarjali bomo zunaj. Delali bomo iz slanega testa, papirja, niti. Različne tehnike. Brali bomo basni in si sami izmišljevali zgodbe. Po njih bomo risali in uprizarjali predstave. Tudi sešili bomo kostume za naše predstave in zgodbe. Delavnice bom izvajala, če bodo udeležene vsaj 4 osebe. Upoštevali bomo javno veljavne protokole o zaščiti zdravja.

Cena za teden dni (pon-pet) za eno osebo je 50€, za 2 sorodnika skupaj 75€. 

 V sredo ob 16.00 Ročna dela za otroke na Igu,

Prijave se na tel.: 040 990 455, Suzana Belak Pungartnik

Mesečni znesek tečaja ročnih del je 30€ za 4 srečanja po 2 šolski uri. To je cena za redne udeleženke v skupini. Cena za občasne stranke je 42€ /tečaj. Če ste se na tečaj prijavili, s tem odvzeli mesto drugi stranki, pa se tečaja ne udeležite, plačate 150€. Krojno risanje, šivanje in risanje v skupini (3-6 oseb), cena 15,00€, individualno 20€/ 2 šolski uri do 40€ / 2 ŠU. Delavnice za otroke so 15€ / 2 ŠU, individualne 20€ /2 ŠU.

Plačilo na račun: Društvo ustvarjalnih Cita, Klanec 68b, 1291 Škofljica, DŠ: 94722722, TRR: SI56 1010 0005 4282 747, Sklic=00 datum

Poučujem: Risanje modne skice in risanje narave, pletenje, kvačkanje, ročno vezenje, krojno risanje (kroj za krilo, bluzo, hlače… narišete po svoji meri), kreiranje, krojenje in šivanje, šivanje patchworka (delamo tudi japonski patchwork), delavnice za otroke. Marija Terezija je uvedla šolo za vse otroke. Za svoje otroke je najela zasebne učitelje. Najbolj učinkovito in uspešno lahko torej poučujemo enega samega človeka naenkrat.

Parkiranje v centru Ljubljane: Parkirišče Tivoli je najcenejše.

Na tečaj prinesem nove vzorce, priprave za izdelek, ki ga delate vi in nove ideje. Ker je vsako druženje povezano z odnosi je treba povedati še to. Kar  smo, nosimo s seboj vsak trenutek. Vse te različne energije se na tečaju ujamejo v celoto. Iz tega nastane vibracija. Tečaj je prostor in čas kjer se hočemo razvedriti, z druge strani pogledati na naša osebna bremena…zato delamo in se družimo. Radi bi bili polni navdiha in če kdaj ne gre, bi radi vsaj delali.

Tečaj krojnega risanja

Rišemo kroj za krilo. Najprej izmerimo sebe, preračunamo mere in narišemo kroj, ki ga nato tudi kreiramo (naredimo zalikane gube, položene gube, našite žepe). Izberemo material, urežemo in sešijemo. 

 

1 thought on “Tečaj ročnih del, krojno risanje, šivanje, otroške delavnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja