Tečaj ročnih del

TEČAJ ROČNIH DEL

 Začetek tečajev ročnih del: 3.6. v ponedeljek ob 15.45 , 5.6. v sredo ob 15.45, 13.6. v četrtek ob 15.45 in 17.15.  Lokacija: Gosposvetska ulica 10, Trgovina Liupka v Ljubljani. Kupite 10 šolskih ur tečaja in izberete termin za vpis. Cena za 10 ur tečaja ročnih del je 39,00€, to je okoli 8,00€/ srečanje.  Prijavite se lahko tukaj: https://www.liupka.com/boni-in-tecaji/Siviljski–tecaji/tecaj-pletenja-in-kvackanja-10ur

Parkiranje: Parkirišče Tivoli, parkirišče na Tivolski za Petrolom, na Vošnjakovi ali Kersnikovi ulici. Na novo odprta Gosposvetska ulica je res lepa.

V trgovini je na voljo veliko volne. Prinesem ideje, da vemo kaj iz nje lepega narediti. Izberite  volno, ki vam zares ustreza. 

1. Delamo hobotnice za nedonošenčke. 

2. Delamo živalce za otroke v materinskih domovih.

Na tečaj se pripravim. Prinesem nove izdelke ali vzorce. Nekaj odgovorov lahko dobite takoj, na druge se moram pripraviti.

Prispevek o kvačkanju copat, ki je bil 22.2.2018 ob 8.20 na RTV SLO1  si lahko ogledate tukaj: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174521795

Ker je vsako druženje povezano z odnosi je treba povedati še to. Kar  smo, nosimo s seboj vsak trenutek. Vse te različne energije se tam ujamejo v celoto. Iz nje nastane vibracija. Tečaj je prostor in čas kjer se hočemo razvedriti, z druge strani pogledati na naša osebna bremena (to je delo od znotraj)…zato delamo. Radi bi bili polni navdiha in če je to včasih prevelika zahteva, bi radi vsaj delali.

OB TORKIH SMO na  Dobrovi ! Začnemo ob 17.00.

7.5. 2019 ob 10.00  in 16.30 začnemo tečaj na Vrhniki . Dopoldne se dobimo v firmi Deltex na Močilniku, popoldne pa v Trgovini Kristina, Loka center. Prijave so obvezne. 

Zasebni tečaji risanja in ročnih del za otroke in odrasle potekajo skozi vse leto. Cena se razlikuje od tečajev, ki jih organiziramo v trgovinah.

Info na tel.: 040 990455  

 

3 thoughts on “Tečaj ročnih del

  1. Anja

    Pozdravljeni,

    morda veste, ali tečaji ročnih del v trgovini Liupka še potekajo in ali je za udeležbo potrebna kakšna prijava.

    Za odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.

    Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>