Tečaj ročnih del

 

Tečaj je ob PONEDELJKIH, SREDAH in ČETRTKIH od 15.45 do 18.45. Kupite 10 šolskih ur tečaja in izberete termin za vpis, ki vam ustreza, če le ni zaseden. Cena za 10 ur tečaja je 39,00€.  Začetki: 21.2.,4.3. in 13.3. , na voljo sta oba termina. Po petih tednih bomo začele znova. Lahko se nam pridružite če že kaj znate ali ste začetnice. Lokacija: Gosposvetska ulica 10, Trgovina Liupka v Ljubljani.

Parkiranje: Parkirišče Tivoli, parkirišče na Tivolski za Petrolom, na Vošnjakovi ali Kersnikovi ulici. Na novo odprta Gosposvetska ulica je res lepa. Dobrodošli!

V trgovini je na voljo veliko volne in idej, kaj iz nje narediti. Izberite  volno, ki vam zares ustreza. Reden obisk tečaja pomeni, da se bolje razumemo, stkemo prijateljske vezi in se veliko naučimo.

Dobrodošle! Trudimo se za odlične odnose. Tudi te prinesite s seboj. Malo se hecam, a v skupinah je običajno res prijetno, odnosi so pristni. Smejimo se, po potrebi jezimo in največkrat veselimo. Prečešemo tudi življenjska vprašanja. Izmenjujemo izkušnje, učimo se ena od druge. Gradimo spoštljiv odnos do sebe in drugih.

1. Delamo hobotnice za nedonošenčke. 

2. Delamo živalce za otroke v materinskih domovih.

O tečaju ročnih del: Na tečaj se vedno pripravim. Prinesem nove izdelke ali vzorce, za katere dobim navdih ali pa me zanje sprašujete. Nekaj odgovorov lahko dobite takoj, na druge se moram pripraviti.  Zato vam svetujem, da na tečaj hodite redno, če se želite česa naučiti. Ena od rednih tečajnic dela odejo s pleteno obrobo. Videti je tako (glejte fotografijo).

Prispevek o kvačkanju copat, ki je bil 22.2.2018 ob 8.20 na RTV SLO1  si lahko ogledate tukaj: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174521795

Za ljubiteljice ročnih del: Te zanimajo ročna dela, ki so moderna, lepše oblikovana, tehnično lepo izpeljana? Vsaka (vsak) dela svoj izdelek.  Pletemo in kvačkamo po kroju, oblikujemo lepe oblike. Za tak izdelek je treba malce vaje, veliko kilometrine. Pri tem težjem delu je treba precej misliti, kar samo ne gre nič. Je pa to izziv zame in za vas. Pričakujem, da boste razumele, da se vživljam v vaš izdelek, zato ne morem kar iz rokava stresti pravilnih dimenzij in oblik. Raziskujemo, poskusimo, potem pa naredimo.

Dobimo se v Trgovinah Elna, ki se po novem imenujejo Liupka.

OB TORKIH SMO V DOBROVI! OB 17.00 v Krajevni skupnosti, vrata nasproti knjižnice.

Info na tel.: 040 990455

 

3 thoughts on “Tečaj ročnih del

  1. Anja

    Pozdravljeni,

    morda veste, ali tečaji ročnih del v trgovini Liupka še potekajo in ali je za udeležbo potrebna kakšna prijava.

    Za odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.

    Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>