Tečaj ročnih del

TEČAJ ROČNIH DEL

 Začetek tečaja ročnih del: 28.3. v četrtek, 15.4. v ponedeljek, 17.4  v sredo. Vpišete se ob 15.45 ali ob 17.15. Lokacija: Gosposvetska ulica 10, Trgovina Liupka v Ljubljani. Tečaj je ob PONEDELJKIH, SREDAH in ČETRTKIH od 15.45 do 18.45. Kupite 10 šolskih ur tečaja in izberete termin za vpis, ki vam ustreza, če ni zaseden. Cena za 10 ur tečaja ročnih del je 39,00€.  

Parkiranje: Parkirišče Tivoli, parkirišče na Tivolski za Petrolom, na Vošnjakovi ali Kersnikovi ulici. Na novo odprta Gosposvetska ulica je res lepa.

V trgovini je na voljo veliko volne. Jaz prinesem ideje, da vemo kaj iz nje lepega narediti. Izberite  volno, ki vam zares ustreza. 

1. Delamo hobotnice za nedonošenčke. 

2. Delamo živalce za otroke v materinskih domovih.

Na tečaj se pripravim. Prinesem nove izdelke ali vzorce. Nekaj odgovorov lahko dobite takoj, na druge se moram pripraviti.  

Prispevek o kvačkanju copat, ki je bil 22.2.2018 ob 8.20 na RTV SLO1  si lahko ogledate tukaj: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174521795 Ročna dela, ki so moderna, lepo oblikovana, tehnično dobro izpeljana so krasna. 

Vsaka (vsak) dela svoj izdelek.  Pletemo in kvačkamo po kroju, oblikujemo lepe oblike. Za dober izdelek je treba malce vaje, veliko kilometrine. Pri tem težjem delu je treba precej misliti, kar samo ne gre nič. Je pa to izziv zame in za vas. Raziskujemo, poskusimo, potem pa naredimo.

Ker je vsako druženje povezano z odnosi je treba povedati še to. Kar  smo, nosimo s seboj vsak trenutek. Vse te različne energije se tam ujamejo v celoto. Iz nje nastane vibracija. Tečaj je prostor in čas kjer se hočemo razvedriti, z druge strani pogledati na naša osebna bremena (to je delo od znotraj) v zvezi z zdravjem ali s čim drugm….zato delamo. Radi bi bili polni navdiha in če je to včasih prevelika zahteva, bi radi vsaj delali.

Dobimo se v Trgovinah Elna, ki se po novem imenujejo Liupka.

OB TORKIH SMO na Vrhniki ! Začnemo 7.5. 2019 ob 10.00  in 16.30 . Dopoldne se dobimo v firmi Deltex na Močilniku, popoldne pa v Trgovini Kristina, Loka center. Prijave so potrebne. 

Zasebni tečaji risanja in ročnih del za otroke in odrasle potekajo skozi vse leto. Cena je višja od tečajev, ki jih organiziramo v trgovinah.

Info na tel.: 040 990455

 

3 thoughts on “Tečaj ročnih del

  1. Anja

    Pozdravljeni,

    morda veste, ali tečaji ročnih del v trgovini Liupka še potekajo in ali je za udeležbo potrebna kakšna prijava.

    Za odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.

    Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>