Razstava ročnih del in fotografij v Cankarjevi knjižnici Vrhnika

Razstava ročnih del in fotografij v Cankarjevi knjižnici Vrhnika

bo odprta od 1.-31.avgusta 2017.

Sivka osvaja s svojo preprosto obliko, značilno barvo in opojnim vonjem. Pogled nanjo in na njena polja se zasidra globoko v  spomin. Naredila sem fotografije in izdelke. V skupini, v družbi ali posamezno, vse stvari povezuje ena sama prijetna in srčna tema, darežljiva sivka.

Izdelke in fotografije lahko kupite. Cenik je v prilogi. Izberite preudarno in s premislekom. Prelepe fotografije s paspartuji in lesenimi okvirji v velikosti 30x37cm bodo krasile vaše domače ali poslovne prostore tam, kjer boste najbolj želeli. Iz svojih izkušenj vam povem, da je boljše kupiti dve ali tri slike v kompletu, saj so narejene kot kolekcija in zato njih lepota z vsebino vred v skupini bolj zažari. Ročno narejeni izdelki so pleteni, kvačkani, vezeni in šivani. Nosite jih s ponosom in veseljem. Vanj so vdelane lepe misli, ki vas bodo spremljale čez dan in razveseljevale vaše oči in srce.

Dobrodošli na razstavo.

Cenik: Obeski za ključe od 5,00-7,00€, torbice od 20-35,00€, trikotne rute od 30,00€ dalje, šal 25,00€, pulover 35,00€, espadrile 60,00€, copate 25,00€, lonček s preobleko 10,00€, blazina 25,00€, mini balerinke 20,00€, fotografije v okvirjih velikosti 30x37cm  37,00€. Ob nakupu izdelka naredite tako: Prepišite številko izdelka (ali ga opišite), pripišite naslov in  pošljite sms na tel: 040 990455. 

Pravno obvestilo: Društvo ustvarjalnih Cita organizira zdaj že šesto razstavo. Izkupiček od prodaje izdelkov gre v celoti za delovanje društva. Načrtujemo natečaj izdelave drobnih živalic, razstavni prostor še iščemo, oz. jih bo več. Tam boste lahko sodelovali z lastnim izdelkom, ki bo kasneje darovan slovenskim ali zamejskim ustanovam, ki delujejo na področju pomoči družinam, najbolj otrokom. Več o tem razpisu bom napisala, ko bo ideja dozorela. Vabim tudi sponzorje in donatorje k sodelovanju, saj bo tako društvo uresničilo več svojih ciljev, kajti načrtov je veliko. Eden od največjih, ta mi roji v glavi že vrsto let pa je, gradnja mesta z mini prodajalnami in domovi. Vidim trgovinice z izdelki, ustvarjenimi z lastnimi rokami ali z lastno kreativnostjo, predvsem pa z ljubeznijo. To mesto vidim kot skupino ljudi, ki delajo na sebi, zasvojencev in egoistov ne morem več videti, takih je dovolj drugje. Nekdo, ki dela na sebi, je odkrit do sebe in deluje iz sebe, pa je darilo narave in ta ima ozaveščen namen življenja. Živi tukaj in zdaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>